Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Foo Fighters pune ceva la cale. Ce să fie oare?

Foo Fighters pune ceva la cale, iar noi bănuim că ar fi vorba de un iminent anunț al celui de al zecelea album de studio al trupei. Materialul care ar urma celui din 2017, Concrete And Gold, a fost cântat în întregime jurnaliștilor britanici în luna martie, dar lansarea lui a rămas în stand-by cât timp lumea încearcă să facă față impactului devastator al pandemiei cu coronavirus.

Dar, în ultimele zile, ochii de vultur ai fanilor au observat logoul clasic al trupei lângă un X, numeralul roman pentru 10, în mai multe locații din California. Asta ne face să credem că băieții ne pregătesc de lansarea albumului așteptat.

La începutul anului, Dave Grohl susținea că înregistrarea albumului a fost întreruptă de stafii.

Trupa lui Grohl a înregistrat albumul într-un conac din anii 1940 în Encino Drive în California, care a fost a actriței Ann Sheridan. Dar imediat și-au dat seama că vibe-ul dispăruse când chitariștii ieșeau din tonalitate iar piesele pe care le făceau erau șterse fără ca cineva să o facă. Destul de ciudat!

Una dintre piesele de pe album are un riff pe care Dave Grohl încearcă să-l perfecționeze de 25 de ani. „Prima dată când am făcut un demo cu el, a fost în subsolul casei mele din Seattle”, își amintește el.

Liderul trupei a comparat albumul cu cel al lui David Bowie din 1983, Let’s Dance.

„E plin cu aceste piese emblematice, uriașe”, spune el. „E ca un fel de muzică pentru dans într-un fel ciudat. Adică nu un album cu muzică dance, disco, modern – are zvâc. Pentru mine e albumul nostru gen Let’s Dance al lui David Bowie. Asta am vrut să facem, pentru că ne gândeam: Hai să facem un album să ne distrăm.”

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button