Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Queen amână turneul european „Rhapsody”

Queen și Adam Lambert se văd nevoiți să amâne turneul european Rhapsody din cauza pandemiei de coronavirus.

Concertele erau programate să înceapă la Bologna (Italia) la 24 mai și să se termine la Madrid, în Spania, la 8 iulie. Acestea vor fi reprogramate anul viitor, biletele cumpărate deja fiind valabile pentru viitoarele concerte.

Chitaristul Brian May spune: „Cu mare tristețe anunțăm amânarea concertelor din această vară din Europa, deși în zilele nebunești pe care le trăiește în prezent întreaga lume, asta nu poate fi o supriză pentru fanii noștri. Acele scene și momente incredibile de la concertele noastre, cu numa o lună în urmă, par acum un vis imposibil aflat departe. Am fost norocoși să terminăm acel turneu, chiar înainte să ne lovească valul. Știu că mulți dintre fanii noștri au momente asemănătoare de neîncredere și dezorientare. Bineînțeles că am fi mers mai departe cu concertele dacă ar fi fost omenește posibil. Dar vestea bună este că avem un plan B pe care să-l derulăm. Dacă păstrați biletele deja cumpărate acestea vor fi valabile pentru concertele reprogramate. Numai bine, vom fi acolo”

Bateristul Roger Taylor a adăugat: „Cu toții ne aflăm în aceeași situație. Devastați, frustrați de plictiseală, speriați și necăjiți. Dar…ne vom aduna, vom da praful jos de pe noi și o vom lua de la capăt! Aveți grijă de voi. Revenim cât de curând posibil”.

Cântărețul Adam Lambert spune că este dezamăgit de această amânare a turneului, dar adaugă: „Trebuie să avem grijă unii de alții și să punem sănătatea mai presus de orice. De-abia aștept să fim acolo când vom fi în siguranță”.

sursa: Classic Rock

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button