Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Jon Anderson: „Mi-ar plăcea să ne reunim într-o zi, noi cei care am mai rămas din Yes”

Jon Anderson spune că i-ar plăcea să se reunească pe scenă cu ceilalți colegi din trupa Yes care mai sunt în viață, potrivit Classic Rock.

Vocalistul a fost invitat în emisiunea  101 WRIF’s Talkin’ Rock With Meltdown pentru a vorbi despre noul său album 1000 Hands și a fpst întrebat și despre planurile de viitor.

După ce a spus că de-abia așteaptă să plece în turneu în toată lumea în primăvara anului viitor pentru a-și promova albumul, Anderson a adăugat: „Aș vrea să ne adunpm toată trupa Yes într-o bună zi în următorii doi ani. Toți care mai suntem în viață: 20 pe scenă, ceva de genul ăsta.”

Apoi a fost întrebat dacă ar mai pleca cu Yes în turneu, încă o dată. „Da. Chiar am visat asta acum o lună. Eram acolo cu chitara mea și am cântat câteva piese și am salutat publicul. ”

Totuși, o reuniune pare totuși greu de realizat după ce Steve Howe a respins această posibilitate chiar luna trecută. Chitaristul era intervievat de Rolling Stone când s-a referit la turneul și albumul Yes, Union, și a respins ideea unei reveniri la acele zile.

„Nu cred că fanii ar trebui să stea până noaptea târziu ca să-și facă probleme pentru asta. E o distanțare între oameni. Să fim într-o trupă împreună sau să facem un turneu ca Union  este de negândit. A fost dificil când am făcut-o, mai ales din cauza diverselor personalități. Nu dau vine pe nimeni anume, dar când te afli într-o chestie importantă ca aceea, devine un coșmar. Am făcut dintr-un coșmar un lucru bun în 1990. Nu cred că mai exista pofta pentru așa ceva”, a spus Howe.

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button