Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Queen + Adam Lambert au lansat clipul video pentru „Somebody To Love”

Queen + Adam Lambert au lansat videoclipul live al piesei din 1976 Somebody To Love, filmat în 2016 la Isle Of Wight Festival și extrasă de pe recentul album al trupei Live Around The World.

„Adam are abilitatea de a cânta orice și tot ce-i propunem”, spune Roger Taylor. „Nu există ceva căruia să  nu-i poate face față. Cântecele noastre sunt mari și teatrale, iar Adam se potrivește în ele foarte ușor. Cred că este cel mai bun cântăreț. Gama de note pe care o poate atinge este uimitoare.”

„Unele dintre piesele Queen cer pregătire vocală și te solicită fizic”, spune Lambert. „De exemplu, The Show Must Go On este o astfel de piesă, iar Who Wants To Live Forever, merge de la 0 la 99. Somebody To Love  este foarte intensă și uriașă.”

https://www.youtube.com/watch?v=eH5aH2F4BaM&feature=emb_logo

Live Around The World include piese care au fost personal selectate de Taylor, Lambert și chitaristul Brian May, din mai mult de 200 de concerte.

May spune: „În vreme ce toți ne luptăm cu provocarea de a realiza concerte live într-o lume dominată de un dușman viral formidabil, pare perioada perfectă pentru noi să creăm o colecție de astfel de momente din concertele Queen făcute de-a lungul anilor împreună cu fratele nostru Adam Lambert.

Ascultând și văzând aceste piese, veți călători împreună cu noi în jurul lumii și veți trece printr-o experiență complet diferită. Colecția are punctul culminant la Sydney, la începutul acestui an, când, pentru a ajuta Fire Fight Australia, am recreat concertul Queen Live Aid. A fost un eveniment istoric pentru o cauză importantă – cu poate cel mai ridicat nivel de adrenalină de la origialul Live Aid din 1985.

Mă face fericit în mod special, astfel încât putem împărtăși acest unic moment cu toată lumea.”

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button