Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Noul album AC/DC a fost amânat – spune Dee Snider (Twisted Sister)

Dee Snider spune că noul album de studio al trupei AC/DC a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit Classic Rock. Fostul lider Twisted Sister spunea în decembrie anul trecut că albumul va conține și piese înregistrate cu Malcolm Young.

Iar într-un interviu pentru ABC News Radio, Snider spune că albumul „a fost amânat”, dar a adăugat că acesta a fost înregistrat. „N-am auzit nimic, dar oameni buni, vorbim despre AC/DC. N-ai cum să dai greș! Va fi un miracol al tehnologiei. Ceea ce se va realiza, reunirea trupei pe care o cunoaștem pentru încă un album, va fi uluitor și emoționant în același timp, pentru că nimic nu este veșnic. Dar aceasta este ultima „încă o dată””.

Vești că AC/DC s-ar putea reuni au început să apară încă din august 2018, când Brian Johnson și bateristul Phil Rudd au fost văzuți împreună în preajma studiourilor Warehouse din Vancouver, unde trupa a mai înregistrat și alte albume în trecut.

Atunci au fost fotografiați cu inginerul trupei , Mike Fraser, la aceeași locație, cu Fraser care a confirmat ulterior că trupa a revenit în studio „pentru a face ceva”.

Între timp, AC/DC au sărbătorit 40 de ani de la lansarea albumului Back In Black, cu o serie de interviuri și videouri din arhivă.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button