Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Muse transformă „Simulation Theory” din album în film thriller IMAX

Simulation Theory, albumul Muse realizat într-un mod epic, va ajunge pe marile ecrane. Filmul cu același nume este regizat de Lance Drake și va intra în cinematografele IMAX din toată lumea începând cu 21 august.

Băieții de la Muse au realizat un album narativ, care a continua de la video la video. Unele dintre aceste elemente au fost apoi incluse în concertele lor live din turneu Simulation Theory, iar toate se leagă în acest film care include un mixaj de secvențe din concerte live și un element narativ care urmărește o echipă de oameni de știință care investighează sursa unei anomalii paranormale care se răspândește în întreaga lume.

Drake, care a regizat și toate videoclipurile trupei din ciclul Simulation Theory, spune: „Scopul a fost să surprindem esența show-urilor live electrizante și să o extindem asupra conexiunii pe care o are cu ADN-ul lumii pe care am construit-o în ultimii trei ani în videoclipurile pentru Muse. Ciudat a fost că realitatea care alternează în film a început să o oglindească pe a noastră.”

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button