Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Dave Mustaine a oferit amănunte despre noul album Megadeth

Dave Mustaine a oferit mai multe amănunte despre noul album Megadeth, și spune că este în top cinci ale trupei, potrivit Metal Hammer.

Vocalistul și chitaristul a vorbit într-o emisiune radio, precizând că deși inițial a fost vorba despre un album de 12-13 piese, numărul a crescut semnificativ.

„Am intrat în studio și am început să lucrăm. Ajunsesem la faza în care scriam toate bucățile originale și aveam 15. Am ajuns la final, și am spus: Nu ne-am gândit la coveruri. Aveam câteva piese pe care voiam să le facem pentru albumul acesta, așa că am ajuns să facem 18 piese în total. Apoi, a mai fost o piesă de care am uitat că era parte dintr-o altă piesă, așa că aveam 19. Am renunțat la un cover, așa că acum avem un album de 18 piese pe care vrem să-l punem pe piață”, spune Mustaine.

„Cred că este în top cu alte patru albume Countdown To ExtinctionRust In Peace și poate Peace Sells… But Who’s Buying? Celălalt ar fi Dystopia, iar acesta ar fi în top cinci.”, a adăugat Mustaine, deși este precaut: „Sincer să fiu este cam penibil când vine cineva după un album nou și spune: O, acesta este preferatul meu – pentru că toți facem așa. Este un album bun, dar nu am alte cuvinte pentru el deocamdată, așa că…”

La începutul acestei luni, bassistul trupei, Ellefson spunea că deși albumul se află în fază incipientă, fiecare din cei care a lucrat la acesta a simți că este „o continuare perfectă pentru Dystopia.”

 

 

 

 

 

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button