Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Urmărește „Desolate July”, cel mai recent videoclip Sons Of Apollo

Sons of Apollo a lansat un video liric pentru noul lor single, Desolate July, piesă dedicată prietenului lor, David Z, care a murit în 2017.

Este cel mai recent material al lui Mike Portnoy, Ron „Bumblefoot” Thal, Billy Sheehan și Jeff Scott Soto de pe al doilea album de studio al lor, MMXX, care va apărea la 17 ianuarie.

Înainte de acest cântec, trupa a lansat single-ruile Goodbye Divinity și Fall To Ascend, care fac parte de pe același album care îl succede pe cel din 2017, Psychotic Symphony.

Soto explică: „Primele secunde ale acestui cântec m-au îndrumat să scriu versurile despre dragul nostru prieten și coleg, David Z. David a fost unul dintre cei mai buni, veseli și extraordinari oameni pe care i-am cunoscut. Era prieten cu noi toți din trupă, dar cu mine și Mike era cel mai apropiat.”

Portnoy a adăugat: „Acest clip este un tribut adus dragului nostru prieten David Z. Jeff și cu mine eram cel mai apropiați de el și am fost onorat când jeff m-a invitat să cânt armonii împreună cu el pe refren pentru ca amîndoi să ne arătăm dragostea pentru prietenul nostru care ne-a fost luat prea devreme”.

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button