Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Un nou album AC/DC cu Brian Johnson revenit în trupă?

Fostul lider al trupei Twisted Sister, Dee Snider,  spune că un nou album AC/DC este „pe drum” și va conține piese înregistrate împreună cu Malcolm Young (decedat în urmă cu doi ani) și „toți ceilalți patru membri ai trupei”, potrivit revistei Classic Rock.

Snider spune că reuniunea AC/DC despre care se tot zvonește este pe cale să se petreacă, cu trupa plănuind lansarea unui nou album anul viitor. El a postat mai multe mesaje pe Twitter referitoare la situația actuală a AC/DC și a confirmat că „toți cei patru membri ai trupei” s-au implicat în înregistrarea albumului care va conține și piese cu Malcolm Young.

Snider a început prin a spune că liderul Brian Johnson a fost „bine” după problemele legate de auz și a adăugat? „Toți cei patru membri s-au reunit cu piese înregistrate de Malcolm pe când se afla în viață. Nepotul lui Malcolm, Stevie Young îl va înlocui – a mai făcut asta de câteva ori. Este cât de mult poți să te apropii de trupa originală”

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button