Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Ascultă albumul de cover-uri al lui Chris Cornell, „No One Sings Like You Anymore”

Familia lui Chris Cornell a autorizat lansarea albumului No One Sings Like You Anymore, o colecție de cover-uri înregistrate de regretatul lider al trupei Soundgarden, în 2016.

Albumul de 10 piese include varianta lansată deja la piesa Patience  a celor de la Guns N’ Roses, dar și variante ale unor piese ale lui Prince, John Lennon, Electric Light Orchestra, Harry Nilsson și alții. La toate instrumentele de pe album au cântat Chris Cornell și producătorul Brendan O’Brien (AC/DC, Pearl Jam).

Familia lui Cornell a descris albumul ca fiind „un cadou special pentru fanii lui Chris și cei care i-au fost alături vreme îndelungată” și speră „ca alți noi fani și ascultători să fie inspirați de vocea unică și puternică a lui Chris.”

„Acest album este atât de special pentru că este o operă de artă completă pe care Chris a creat-o de la început până la sfârșit”, spune Vicky Cornell, văduva lui Chris. „Alegerea coverurilor oferă o privire personală asupra artiștilor săi preferați a cântecelor care l-au impresionat. De-abia aștepta să-l lanseze. Acest moment are un gust dulce-amărui pentru că el ar trebui să fie aici, iar noi împărătășim acest moment cu inima frântă și cu bucurie în același timp. Cu toții am putea să folosim vocea lui pentru a ne alina și a ne ridica în acest an, mai ales în perioada sărbătorilor. Sunt foarte mândră de el și de acest uimitor album, care îmi demonstrează încă o dată de ce va fi întotdeauna iubit, onorat și una dintre cele mai mari voci contemporane”, a aădugat ea.

„Când tatăl meu făcea acest album, a fost foarte distractiv”, adaugă Toni Cornell, fiica lui Chris. „Îmi amintesc că mă trezeam dimineața și luam micul dejun cu el și mergeam împreună la studio. Luam lecții de pian acolo, iar Christopher (fiul lui Cornell) se juca jocuri video cu Brendan și tata. Am trăit atât de multe și frumoase momente împreună și avem niște amintiri extraordinare. Sunt foarte fericită că pot împărătși acest album. Te iubim, tati.”.

Deocamdată, albumul poate fi ascultat pe streaming online, pe Spotify etc. Albumul sub formă de CD va putea fi cumpărat începând cu 19 martie 2021.

No One Sings Live You Anymore tracklisting:

1. Get It While You Can (Janis Joplin)
2. Jump Into The Fire (Harry Nilsson)
3. Sad Sad City (Ghostland Observatory)
4. Patience (Guns N’ Roses)
5. Nothing Compares 2 U (Prince)
6. Watching The Wheels (John Lennon)
7. You Don’t Know Nothing About Love (Carl Hall)
8. Showdown (Electric Light Orchestra)
9. To Be Treated Rite (Terry Reid)
10. Stay With Me Baby (Lorraine Ellison)

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button