Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Membrii trupei Soundgarden nerăbdători să cânte împreună din nou

Bateristul Soundgarden, Matt Cameron, și chitaristul Kim Thayil au vorbit despre bucuria de a înregistra din nou împreună. Ambii au vorbit înainte de lansarea piesei A Rooster Says, a lui Brandi Carlile, în seria din acest an a Record Store Days.

Single-ul conține coveruri după Black Hole Sun și Searching With My Good Eye Closed ale trupei Soundgarden și a fost înregistrat în Seattle la London Bridge Studio – unde a fost înregistrat și Louder Than Love – cu membrii Soundgarden împreună cu colaboratori obișnuiți ai lui Carlile, Phil și Tim Hanseroth.

„Suntem mândri că ne-a solicitat să participăm la proiectul Record Store Day”, a declart Cameron pentru Rolling Stone. „A fost ca o explozie. Cred că mulți oameni red că noi trei am terminat treaba după ce a murit Chris, dar nu e așa. Este plăcut să știi că oamenii încă vor să ne asculte cântând împreună.”

„A fost așa de natural și distractiv să cântăm cu Brandi, și gemenii, iar să cântăm cu Ben și Matt este a doua natură pentru mine”, spune Thayil. „Voi profita fără ezitare de orice oportunitate de a cânta cu toți din nou, fie live fie în studio.”

Carlile a cântat la concertul tribut Chris Cornell de la The Forum în Los Angeles la 6 ianuarie 2019, unde a interpretat piesa Audioslave, Like A Stone, cea a trupei Temple Of The Dog, Hunger Strike și Black Hole Sun.

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button