Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Dave Mustaine înregistrează vocea pentru un nou album Megadeth

Liderul trupei Megadeth, Dave Mustaine, înregistrează vocea pentru noul album al trupei, potrivit Metal Hammer.

O postare pe Facebook îl arată pe Mustaine în cabina de înregistări din studioul său de acasă, lucrând la cel de al 16-lea album al trupei. Poza este însoțită de descrierea: „Punând voce azi! #Megadeth16”.

Sesiunile de înregistrări pentru albumul care îi urmează celui din 2016, Dystopia, au început anul trecut cu co-producătorul Chris Rakestraw. Mustaine a spus că noul material este „heavy as hell”, și că piesele care ar putea să apară pe album inlcus Rattlehead Part Two și The Dogs Of Cjernobyl. 

Într-un interviu recent pentru Metal Hammer, Mustaine vorbește în exclusivitate despre diagnosticul de cancer la gât pe care l-a primit în iunie anul trecut și recuperarea sa după această boală. „Au lovit cancerul foarte rău, nouă doze de chimioterapie și 51 de tratamente cu radiații, care te fac praf. Gura încă nu-mi este OK, dar chiar mă simt bine acum”, spune Mustaine.

La începutul acestui an, Mustaine a anunțat că a învins în lupta cu boala, iar într-un interviu a descris momentul în care i s-a dat vestea că nu mai are cancer. „Eram aici în Nashville în cabinetul medicului meu. A trebui să ajungă în profunzimea gâtului, care nu este foarte plăcut, dar era important pentru el să simtă și să fie sigur. A spus că progresul meu a fost uluitor, că ambele părți ale gâtului se simt la fel. Am avut o plăcuță de metal în gât despre care am crezut că provoacă probleme, dar doctorul mi-a spus: Dave, ești perfect sănătos, 100%. Poți pleca.”, a povestit Mustaine care a adăugat: „Sună ciudat, dar cumva știam. Am avut foarte multă grijă de mine. Am făcut tot ce mi-au spus medicii să fac. Am avut susținere infinită din partea familiei și prietenilor. Și am primit multe rugăciuni.”

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button