Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Noul album Evanescence, „The Bitter End”, inspirat din durerea pierderii fratelui lui Amy Lee

Vocalista trupei Evanescence, Amy Lee, și-a îndreptat toată durerea și tristețea în urma pierderii fratelui său în 2018 în versurile sensibile de pe viitorul album al trupei, The Bitter End.

Robby Lee avea numai 24 de ani când a murit la 5 ianuarie 2018. Într-o postare tulburătoare pe care a postat-o pe Facebook, la o săptămână de la moartea acestuia, Amy Lee l-a numit pe Robby, care suferea de crize severe de epilepsie, ca fiind „unul dintre cei mai buni prieteni ai mei din această viață, și unul din oamenii mei preferați pe acest pământ”. „Dacă mi-ai cunoaște familia, l-ai cunoaște și pe el. Reprezenta ce era mai bun în noi, preferatul tuturor, eroul nostru.”

Vorbind pentru Kerrang!, Lee care și-a mai pierdut o soră, Bonnie, în 1987, a admis că moartea fratelui ei a contribuit foarte mult la scrierea versurilor pentru noul album al trupei.

„Bineînțeles, este cel mai important lucru din inima mea”, spune cântăreața. „Mai mare decât orice altceva. Îți schimbă perspectiva. Este al doilea frate pe care îl pierd. Prima dată, aveam șase ani, așa că le-am procesat în mod diferit. Atunci a fost mai mult teamă, acum a fost mai mult iubire și durere. Perspectiva este foarte valoroasă, dar mai bine nu aș fi avut-o. Mai bine ar fi fost aici.”

„M-a făcut să-mi privesc viața altfel și să văd întreaga imagine de ansamblu”, a continuat ea. „Să pun astfel de întrebări mereu am făcut în muzica noastră, dar a trecut ceva vreme. Eu mă gândesc la fratele meu în fiecare zi. Încă scriu multe versuri, și totul vine din suflet.”

Recent, Evanescence a lansat single-ul Use My Voice, iar Lee estimează că The Bitter Truth este complet în proproție de 70%, și promite că merită perioada în care fanii l-au așteptat.

„Este un album rock”, spune ea. „Am vrut să arătăm forța, bucuria și tăria trupei. Nimic nu ne trage înapoi sau ne ține pe loc. Este foarte sonor, și sună bine.”

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button