Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Concertul-tribut în memoria lui Neil Peart va avea loc sâmbătă

Un concert-tribut în amintirea lui Neil Peart, fostul baterist al trupei Rush, va avea loc în această sâmbătă și vor participa Mike Portnoy, Carl Palmer, Stewart Copeland, Taylor Hawkins, Chad Smith și alții.

Evenimentul, care face parte din Modern Drummer Festival va fi pe streaming live la miezul nopții în Marea Britanie, sâmbătă 12 septembrie și va fi găzduit de LiveXLive Media. Un bilet cumpărat îți permite să vezi concertul pe telefonul mobil, tabletă și computer.

Evenimentul este pay-per-view, biletele costând 12,99 de dolari și toată suma obținută din vânzări va fi donată Centrului Medical Cedar-Sinai din Los Angeles pentru cercetări în domeniul tumorilor cerebrale.

Bateristul Rush, Neil Peart a murit în ianuarie anul acesta din cauza cancerului la creier.

A Night For Neil, un concert-tribut în onoarea lui Peart fusese inițial programat în mai, dar din cauza pandemiei cu COVID-19 a fost amânat, urmând a avea loc anul viitor în luna aprilie.

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button