Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Ascultă piesa „Patience” (GNR) interpretată de Chris Cornell

Cei care administrează drepturile de autor ale lui Chris Cornell au lansat un cover necunoscut până acum după piesa Patience a celor de la Guns N’Roses. Cornell ar fi împlinit azi 56 de ani.

Înregistrarea a fost produsă de Brendan O’Brien și se pare că piesa ar fi fost înregistrată de către fostul lider Soundgarden pentru un album solo de coveruri la care s-a spus că ar fi lucrat înainte să moară în 2017.

O declarație a familiei lui Cornell, apărută pe rețelele de socializare precizează: „Ziua sa de naștere pare să fie perfectă pentru a împărtăți această melodie și pentru a-l sărbători pe Chris, vocea sa, muzica, poveștile și arta sa.

Este adevărat că un om nu este mort atât timp cât se mai pronunță numele lui, și prin arta sa, sufletul unui artist încă arde la fel de puternic

Lansarea muzicii care era atât de specială pentru Chris păstrează o parte din el aici cu noi – inima și sufletul său. Dragostea și moștenirea lui”.

Patience a apărut inițial pe al doilea album Guns N’ Roses, GN’R Lies, în 1988.

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button