Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Urmărește „Living in a Ghost Town”, noul videoclip The Rolling Stones

The Rolling Stones au lansat o piesă nou-nouță , Living in a Ghost Town. Aceasta este prima compoziție originală de la Doom and Gloom și One More Shot care au ieșit în 2012 pe compilația GRRR!, deși au mai scos o compilație cu coveruri blues, Blues & Lonesome în 2016.

Într-un interviu recent, Mick Jagger a spus că a scris această piesă împeună cu Keith Richards cu un an în urmă. „Nu a fost scrisă pentru perioada de acum, a fost pur și simplu unul dintre acele lucruri ciudate”, a declarat el. „Este despre a fi într-un loc care a fost plin de viață, dar care acum duce lipsa ei, într-un fel de a spune…pur și simplu cântam la chitară și am scris-o foarte repede, cum ar veni cam în 10 minute”.

https://twitter.com/MickJagger/status/1253350529100664832?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1253350529100664832&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.rollingstone.com%2Fmusic%2Fmusic-news%2Flisten-brand-new-rolling-stones-song-living-in-a-ghost-town-988880%2F

A schimbat unele dintre versuri pentru a reflecta situația actuală. „Și eu și Keith Richards ne-am gândit că ar trebui să o lansăm”, spune Jagger. „Dar am spus: Trebuie să o rescriu. O parte din versuri nu se potrivesc, iar altele sunt cam ciudate și un pic cam întunecate. Așa că am rescris câteva versuri. Nu a trebui să rescriu prea mult, ca să fiu sincer. Cea mai mare parte este așa cum a fost inițial.”

The Stones au cam stat departe de un nou album în ultimii ani. Richards spune că acest cântec a fost înregistrat într-un studio din Los Angeles la începutul anului trecut. „E cam straniu când brusc prinde viață”, spune el. „Vreau să spun că fantomele prind viață. I-am spus lui Don Was cam acum o lună: Hei, este vremea pentru piesa cu orașul fantomelor (ghost town – n.r.). Apoi Mick m-a sunat și a spus același lucrur și e grozav că mințile grozave gândesc la fel.”

Trupa nu a mai lansat un album cu material noi din 2005, de la A Bigger Bang. „Nu vreau doar să fie un album bun, vreau să fie grozav”, a declarat Jagger. „Sunt foarte dur cu mine. Dacă scriu ceva sau dacă scriu ceva împreună cu Keith Richards sau ceva de genul ăsta, trebuie să fie grozav. Nu e suficient să fie bun.”

Membrii trupei s-au concentrat în ultimii 20 de ani pe turnee. Turneul lor din 2019, No Filter, în America de Nord a fost un succes enorm și plănuiau să ajungă în această vară și în alte locuri, dar pandemia cu COVID-19 i-a obligat să amâne totul pe termen nedeterminat.

„Nu știm când va fi următorul turneu în aer liber”, spune Jagger. „Ai putea să-ți imaginezi că dacă cânți în aer liber este mai sănătos decât dacă ai cânta într-o incintă, dar nu se știe. Iar oamenii spun: Veți cânta pe un stadion de 40.000 de locuri? Veți avea 20.000 de oameni acolo. Dar asta ține de conjunctură.”

Una dintre veștile bune este că, în toată aceastăincertitudine, Jagger și Richards au foarte mult timp liber la dispoziție. „Avem alte 5 sau 6 piese și sunt multe sentimente pe care le trăim în perioada asta”, spune Richards. „Evident că acum nu avem altceva de făcut decât să scriem cântece noi, nu?”

sursa: Rolling Stone

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button