Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Joe Bonamassa a lansat albumul „Royal Tea”

Joe Bonamassa a lansat Royal Tea, noul său album de studio. Chitaristul și vocalistul a înregistrat albumul la studiourile Abbey Road din Londra și a fost inspirat de creațiile lui Jeff Beck, John Mayall & The BluesBreakers, Eric Clapton și Cream, recrutându-i pe fostul chitarist Whitesnake Bernie Marsden, fostul autor al Cream Pete Brown și pianistul Jools Holland pentru acest proiect.

„Această aventură a fost un fel de cutie cu ultimele dorințe pentru mine. Făcându-l la Londra și-a îndeplinit misiunea. Chiar sună „british”. Bernie și cu mine lucrăm foarte bine, ne completăm propozițiile unul altuia. Suntem din același aluat.”, spune Bonamassa.

Colaboratorul său permanent, Kevin Shirley, este încă o dată producător, în timp ce pe disc apare trupa de turneu a lui Bonamassa: bassistul Michael Rhodes, bateristul Anton Fig și clăparul Reese Wynans.

Albumul conține 10 melodii compuse de Joe Bonamassa împreună cu chitaristul Bernie Marsden, Pete Brown (fost textier pentru Cream) și pianistul Jools Holland.

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button