Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Înregistrări noi cu David Bowie

Patru ani au trecut de când ne-a părăsit David Bowie, după o luptă de 18 luni cu cancerul la ficat, și la două zile de la aniversarea sa și de la lansarea ultimului album, Blackstar.

Primul său single britanic de Top 40 a fost „Space Oddity” din 1969, care a devenit nr. 1 în Regatul Unit în 1975. Bowie a avut, de asemenea, două single-uri americane nr. 1, „Fame” și „Let’s Dance”.

Două noi înregistrări cu David Bowie vor fi lansate în acest an, împreună cu un EP digital cu versiuni necunoscute ale unor cântece și ale unor sesiuni live, care vor apărea în luna aprilie.

Prima piesă de pe David Bowie Is It Any Wonder?The Man Who Sold The World, a fost lansată miercuri pentru a marca ceea ce ar fi fost a 73-a aniversare a lui Bowie.

ChangesNowBowie sunt niște sesiuni live, înregistrate în 1996 în timpul repetițiilor pentru concertul aniversar de 50 de ani viață al artistului la Madison Square Garden, și vor apărea spre sfârșitul anului.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button