Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Joey Kramer nu are dreptul să cânte cu Aerosmith

Joey Kramer este „extrem de dezamăgit” de refuzul judecătorului de a a-i permite să cânte împreună cu ceilalți colegi ai săi din trupa Aerosmith. Vezi mai jos și filmulețul când i se interzice să intre la repetițiile celor din trupă.

Judecătorul Curții Superioare din Massachusetts a decis că bateristul nu-i poate forța pe colegii săi să-l lase să interpreteze alături de ei la premiile Grammy de duminică. Week-end-ul trecut, Joey Kramer a apărut la repetițiile trupei, dar nu a fost lăsat să între de serviciile de pază.

Kramer a emis o declarație de presă:

„Cu toate că sunt extrem de dezamăgit de hotărârea judecătorului de azi, o respect. (…) Cu toate acestea, trupa a așteptat până pe 15 ianuarie să-mi spună că nu mă lasă să cânt la ceremoniile de premiere din această săptămână. Pot ține capul sus, știind că am făcut ceea ce trebuie – să lupt pentru dreptul meu de a sărbători succesul trupei, căreia i-am dedicat cea mai frumoasă parte a vieții și la a cărei construcție am contribuit”.

https://www.youtube.com/watch?v=BoW9fJfAFAk

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button