Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Urmărește clipul „Isolation”, un cover al lui Johnny Depp și Jeff Beck

Johnny Depp și Jeff Beck au realizat un clip video pentru piesa Isolation, un cover recent lansat după cântecul lui John Lennon.

În clip apar Depp și Beck cu secvențe ce par a fi dintr-un concert pe care l-au susținut anul trecut în septembrie, unde au cântact pentru prima dată piesa Isolation. De fiecare dată când începe refrenul, în clip apar efecte psihedelice, din ce în ce mai intense, însoțite de solo-ul de chitară al lui Beck.

Depp și Beck au lansat varianta lor la Isolation în aprilie, acesta fiind prima lor piesă în duet după au petrecut ultimii ani lucrând împreună la muzică în spatele scenelor. Deși versiunea lor la Isolation a fost înregistrată anul trecut, Beck a declarat că el și Depp au ales să o lanseze în aprilie, având în vedere izolarea oamenilor din cauza pandemiei cu coronavirus: „Nu ne așteptam să o lansăm atât de devreme, dar având în vedere zilele dificile și adevărata izolare prin care trec oamenii în aceste vremuri provocatoare, am hotărât că acum ar putea fi momentul potrivit ca toată lumea să o poată asculta.”

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button