Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Linkin Park lucrează la noi idei de piese

Dave Farrell spune că membrii trupei lucrează la noi idei de piese în perioada de carantină din cauza coronavirusului.

Bassistul Linkin Park a fost invitat al emisiunii Dan really Likes Wine, în care a fost întrebat dacă perioada de izolare s-a dovedit a fi plină de creativitate pentru el, potrivit Metal Hammer.

Farrell a spus: „Pentru noi, trupa, am cam scris și am cam lucrat și înainte să înceapă toată nebunia asta. Din când în când, în faza asta, facem întâlniri pe Zoom pentru a lua masa împreună și a ne saluta. Nu avem cum să ne întâlnim altfel, să scrime și să facem tot ce trebuie. Așa că lucrez acasă puțin, pun cap la cap idei.”

„Am cântat mult la tobe doar pentru a face ceva nou. Am făcut asta în ultimul an și jumăptate făcând intenționat cât mai mult zgomot pentru a-mi crea prorpiul spațiu în casă!”, a adăugat el.

În decembrie 2018, Farrell sugera că ar fi posibil ca Linkin Park ar putea înregistra un nou material după moartea lui Chester Bennington în iulie 2017.

El spunea pentru SiriusXM: „Noi cinci încă ne mai adunăm și ne place să petrecem timpul împreună. Chiar o facem destul de des. Cred că vom face muzică din nou – cu toții ne dorim. Încă ne place să fim împreună și să ne ținem companie. Dar avem un proces uriaș să ne dăm seama ce vrem să facem și cum va arăta. Nu am un orar pentru asta și cât de mult va dura. ”

Comentariile lui Farrell au fost urmate de declarațiile lui Mike Shinoda care declara pentru Rock Antenne că orice progres al trupei „ar trebui să se întâmple în mod natural.” „Dacă găsim pe cineva care este o persoană grozavă și despre care credem că are o personalitate bună și se potrivește din toate punctele de vedere, atunci cred că am puteam să facem ceva nou cu cineva”, dar „nu aș vrea să simțim vreodată ca și cum l-am înlocui pe Chester.”

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button