Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Sons of Apollo a lansat videoclipul liric al piesei „Asphyxiation”

Sons of Apollo a lansat videoclipul liric al piesei Asphyxiation, cântec aflat pe cel de al doilea album al trupei, MMXX, lansat la 17 ianuarie.

Sons of Apollo este un proiect al foștilor membri Dream Theater, Mike Portnoy și Derek Sherinian, Ron „Bumblefoot” Thal (fost Guns N` Roses), Billy Sheehan (The Winery Dogs, Mr.Big, David Lee Roth) și Jeff Scott Soto (fost Journey, Yngwie Malmsteen).

Despre album, Portnoy a declarat: „Din punct de vedere stilistic, am urmat aceeași cale precum în albumul de debut. Dar simțim că a devenit mai puternic, pentru că pur și simplu ne cunoaștem unul pe altul mai bine. Psychotic Symphony a fost prima dată când noi cinci am lucrat împreună, așa că legătura noastră era încă la nivel experimental. Acum avem nu numai experiența înregistrării acestui album, dar și cea de a merge în turneu împreună. Și este evident că avem mai multă chimie.”

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button