Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Steve Vai și Nuno Bettencourt reacționează la „încoronarea” lui Brian May ca fiind cel mai bun chitarist al tuturor timpurilor

În urmă cu câteva zile, prezentam informația că Brian May a fost votat de cititiorii Total Guitar ca fiind cel mai bun chitarist al tuturor timpurilor. Știrea a creat discuții diverse, de la faptul că nu ar fi chiar corect față de Hendrix ori Jimmy Page, fie că este o recunoaștere corectă a ceea ce a însemnat chitaristul Queen pentru muzică.

Însă, nume mari din lumea chitariștilor de chitară electrică sunt de acord cu rezultatul acestui sondaj.

După ce a postat o imagine cu articolul din Total Guitar, pe pagina sa de Instagram, May a primit feedback de la colegii săi.

„Felicitări!” a scris Nuno Bettencourt. „De la prima notă pe care te-am auzit cântând-o, mi-am marcat chitara și ADN-ul muzical. Nu aș fi devenit niciodată chitaristul, și mai ales compozitorul care sunt, fără să devorez muzica Queen, și a ta, Brian. Suntem atât de bincuvântați să te putem asculta oricând. Te iubesc.”

Chitaristul Extreme a avut o postare apoi, ca un tribut adus eroului său.

Și Steve Vai a aplaudat rezultatul sondajului: „Este o recunoaștere perfect corectă, după părerea mea. Felicitări, Bri! Întotdeauna vei fi eroul meu.”

Apoi, May a postat încă un mesaj: „Încă fără cuvinte! Dar sunt fericit că pot inspira așa oameni talentați. Continuați în forță, băieți, pentru a împărtpți nestemate – și uneori simt că unii dintre voi mă cunosc în feluri în care eu nu mă cunosc.”

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button