Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Vezi videoclipul animat pentru piesa „At Wit’s End” a celor de la Dream Theater

Dream Theater a lansat clipul video animat pentru piesa At Wit’s End, de pe albumul Distance Over Time. 

După turneul sud-american care începe chiar azi la Ulysses Guimarães, în Brazilia, băieții vor lua o pauză înainte să traverseze Atlanticul pentru turneul european de la începutul anului viitor unde vor aniversa 20 de ani de la lansarea albumului Metropolis Pt.2 Scenes From A Memory.

Chitaristul John Petrucci spune pentru revista Prog că „reacția la Distance Over Time a fost extraordinar de bună și de-abia așteptăm să cântăm câteva cântece de pe album live, pentru publicul nostru european. Pentru aceia dintre voi care ați fost atunci când am cântat piesele din Scenes From A Memory în Europa, acum 20 de ani, aceasta nu va fi numai o întoarcere în timp, dar și o ocazie de a le vedea prezentate într-o lumină complet nouă și în modul în care întotdeauna am avut intenția să fie. Prezentarea noastră îmbunătățită are un conținut animat cu totul nou urmărind personajele și subiectul pe perioada întregului concert, așa cum nu s-a mai făcut pe scenă până acum”.

Petrucci adaugă: ”Pentru acei fani ai noștri care nu se născuseră pe vremea aceea, erau prea mici sau care nu făcuseră cunoștință cu Dream Theater acum 20 de ani, aceasta va fi o ocazie proaspătă pentru a experimenta Scenes, live pentru pentru prima dată.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button