Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Brian May, votat cel mai bun chitarist al tuturor timpurilor

Brian May, chitaristul Queen, a fost numit cel mai bun chitarist al tuturor timpurilor, de către cititorii revistei Total Guitar.

Revista a avut o listă scurtă de 170 de chitariști pe care au împărțit-o în șase categorii: rock clasic, blues, heavy metal, shred, indie/alternative și „cel mai bun acum”. Fanii și-au exprimat votul online, iar May a fost cel care a ieșit primul la categoria rock.

Imediat după ce a aflat vestea, May a declarat pentru Total Guitar: „Am rămas fără cuvinte. Sunt uimit. Trebuie să spun că nu mă așteptam. Sunt profund impresionat că oamenii cred asta despre mine. Tehnnic vorbind, nu mă așteptam să fiu nici măcar în primii trei cei mai mari chitariști. Cred că asta spune că ceea ce am făcut a avut un impact asupra oamenilor, iar asta înseamnă foarte mult pentru mine. Nu voi susține niciodată că sunt un chitarist mare, în sensul, știți, al unui virtuoz. Cred că pur și simplu încerc să cânt din inimă și camd despre asta e vorba.”

În top 5 cei mai mari chitariști au fost Jimi Hendrix, Jimmy Page, Eddie Van Halen și Eric Clapton.

May a adăugat: „Jimi este, bineînțeles, numărul unu, pentru mine. Și mereu am spus asta. Pentru mine, este ceva supraomenesc. E ca și cum ar fi venit după altă planetă, și nu voi ști niciodată cum a făcut ce a făcut. Și ori de câte ori revin la Hendrix, sunt uimit și împietrit, și sunt pătruns de acel sentiment că mă las de cântat la chitară, pentru că nu pot face față, sau trebuie să fac tot ce pot și să încerc să fac ce se află în mintea și trupul meu. N-am încetat niciodată să învăț de la Jimi. Ciudat, dar zilele astea am cântat foarte rar piesele lui, dar cumva se află înlăuntrul meu oricum.”

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button