Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Paul McCartney încă îl „consultă” pe John Lennon când scrie piese noi

În pragul împlinirii a 40 de ani de la uciderea lui John Lennon, fostul său partener de compus cântece în The Beatles, Paul McCartney a dezvăluit că încă își „consultă” mintal vechiul amic când pune cap la cap noi idei muzicale.

„Am colaborat atât de mult timp, așa că mă gândesc: Ce ar spune despre asta? Ce ar zice acum?” McCartney spune într-un nou interviu pentru revista Uncut: „Amândoi am căzut de acord că această  nouă piesă despre care vorbesc nu duce undeva.

Așa că în loc să mă agit, am distrus-o și am refăcut-o. Am început procesul acesta ieri, în studio. Am scos vocea și am decis să scriu alte versuri. Acum cred că se îndreaptă în direcția care trebuie.”

În același interviu, McCartney spune că gîndurile care-i zboară la Lennon au un gust dulce-amar pentru el, ziua acestuia de naștere (9 octombrie) fiind o ocazie încărcată cu emoții „triste-fericite”. Lennon ar fi împlinit anul acesta 80 de ani.

„Îmi amintește că a fost ucis, dar îmi amintește și de vremurile fantastice pe care le-am petrecut împreună”, spune McCartney. „Mă întorc la vremurile de început. Îmi amintesc, de exemplu, cum am încercat să facem autostopul către Spania, dar nu am ajuns mai departe de Paris. Ne-a plăcut atât de mult că am rămas acolo, numai noi doi. Eram într-un hotel mic din Paris. Era atât de ieftin că avea ploșnițe. Mama mea era asistentă medicală, aveam foarte mare grijă cu igiena, și iată-mă ajuns acolo – în Iad! Astfel de lucruri te apropie.”

John Lennon a fost ucis de Mark Chapman în New York la 8 decembrie 1980. Într-o desfășurare oarecum macabră a evenimentelor, albumul pe care Lennon îl semnase pentru ucigașul său cu doar cinci ore înainte de moarte, este scos la licitație. Goldin Auctions descrie autograful de pe Double Fantasy ca „în mod discutabil, cea mai importantă amintire din istoria Rock N Roll-ului care a fost vreodată de vânzare”, iar licitația pornește de la 400 000 de dolari.

Noul album solo al lui Paul McCartney, McCartney III, va fi lansat la 18 decembrie.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button