Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Metallica lucrează la un nou album

Așa cum s-a întâmplat în cazul multor muzicieni în timpul carantinei, perioada de izolare le-a permis ocazia de a face muzică nouă. Recent, Lars Ulrich (Metallica) a emis varianta că trupa ar putea lucra la un nou album în timpul izolării. Ieri, a declarat că el și colegii săi fac schimb de idei pentru muzică proaspătă, potrivit Loudwire.

A fost o pauză de opt ani între albumele Death Magnetic și Hardwired… To Self-Destruct , iar Ulrich a spus de mai multe ori că speră să nu mai dureze atât de mult până la un nou material.

Ulrich a vorbit într-o emisiune la un post de televiziune suedez despre ce e nou în viața trupei. „De-abi am început, în ultimele patru săptămâni poate, am intrat din nou în legătură. Bine, am ținut legătura și înainte, dar acum o facem în mod creativ, și suntem într-un fel de „mod descoperire”. Cred că e cel mai bine spus așa. Ne trimit diverse idei pe mail și Zoom și încercăm să facem muzică în aceste situații neobișnuite”, explică bateristul.

El a precizat că membrii trupei au ținut legătura prin intermediul conferințelor video de când pandemia a lovit SUA. Convorbirile lor săptămânale pe Zoom durau ore întregi și povesteau ce au mai făcut, și mai rar despre proiecte Metallica. Dar în ultima perioadă, subiectul de conversație s-a schimbat, iar noul proiecte le-a captat atenția. „Acum că am început să schimbăm unele idei, este grozav. E bine să fim în legătură, să fii parte a unui grup din nou, și să aștepți oportunități creative”, a continuat Ulrich.

Întrebat despre diferențele dintre a scrie un album de studio în condiții tipice și a scrie unul în carantină, bateristul a spus: „Până acum, sunetele și elementele practice sunt, surprinzător, foarte bune, de altfel. Acum trebuie doar să ne dăm seama cât de mult putem crea fără a fi toți în același loc.”

Mai multe trupe scriu muzică distribuind materialele în mod digital, dar Ulrich spune: „Diferența dintre trupe ca a noastră și altele, cum ar fi U2, Red Hot Chili Peppers sau Coldplay sau Iron Maiden este că te bazezi pe formatul de grup pentru a face totul să funcționeze cu adevărat. Diferit de un artist solo, când ești doar tu și chitara ta sau ceva. E cu totul altceva.”

 

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button