Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Liquid Tension Experiment a lansat un nou single

Liquid Tension Experiment, un proiect de rock progresiv instrumental, a lansat single-ul și videoclipul The Passage Of Time , piesă care a intrat deja în playlistul Radio Total. Aceasta se află pe viitorul album, LTE3, care va fi lansat la 23 martie. Este primul lor album nou în 22 de ani.

„Acesta este prima piesă la care am lucrat și atunci când a fost gata, cu toții am știut încă o dată cât de minunat este să lucrăm împreună”, spune chitaristul John Petrucci. „Știam că lucrăm la ceva bun și cp urmează să facem un album uimitor. Nimic din cele peste două decenii care au trecut nu putea să schimbe asta. Pentru mine, această piesă reflectă cu adevărat eforturile noastre, toți cei patru, de a colabora la scrierea acestui album.”

„Este o chimie care nu poate fi negată care se întâmplă atunci când noi patru suntem împreună”, spune cu entuziasm clăparul Jordan Rudess. „Să intrăm în studi și să începem lucrul la The Passage of Time după 22 de ani mi-a oferit o cu totul nouă perspectivă asupra acestor relații importante muzicale și a modului în care timpul este atât de relativ.

Pur și simplu ne-am apucat de lucru, ca și cum nu ar fi trecut atâta timp, și am creat o piesă care are atât de multe elemente care fac Liquid Tension Experiment unic. Parcă n-a trecut nici măcar o zi de când am fost întrebat: Când se reunește LTE? Iar acum, în sfârșit putem furniza ceva, și de-abia aștept ca toată lumea să asculte ceea ce noi am creat.”

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button