Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

David Lee Roth: „Nu știu dacă Eddie Van Halen va mai merge vreodată în turneu”

David Lee Roth nu este sigur că Eddie Van Halen va mai merge în turneu din nou, potrivit Classic Rock. Roth a vorbit în această săptămână cu New York Times despre viața din timpul carantinei despre ce l-a inspirat să facă ilustrațiile cu broaște pe care le-a distribuit pe Instagram.

În timpul acestui interviu, Roth a fost întrebat dacă crede că Van Halen – care  nu a mai cântat live din 2015 – va mai merge în turneu din nou. Roth a răspuns: „Nu știu dacă Eddie Van Halen va mai putea să meargă în turneu din nou. Nici nu vreau să spun că am așteptat timp de cinci ani. Pentru că ceea ce face este în acelați timp și fizic, dar și muzical și spiritual – nu poți lipsi cinci ani de pe scenă. Dar am făcut-o. Și nu regret niciun moment”.

Roth spunea în ianuarie că Eddie Van halen nu „era bine”, un comentariu care a venit după multe speculații referitoare la sănătatea lui Eddie, acesta urmând un tratament împotriva cancerului de cât. Roth a adăugat acum: „Este un coleg de trupă. Avem un coleg doborât de ceva vreme, și nu cred că va reveni în turneu.”

 

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button