Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Urmărește-l pe Jon Bon Jovi pe străzile din Manhattan în videoclipul piesei „Do What You Can”

Bon Jovi a lansat videoclipul piesei Do What You Can. Piesa a fost lansată luna trecută și este rezultatul colaborării dintre Jon Bon Jovi și fani, vocalistul și chitaristul rugându-i încă din luna martie să-l ajute să scrie piesa.

Bon JOvi a scris și înregistrat primul vers și refrenul și le-a cerut fanilor să-i trimită versuri sau poveștile lor din pandemie pe care apoi le-a introdus în varianta finală a piesei.

Videoclipul a fost filmat recent în New York și îl prezintă pe Jon Bon Jovi explorând neobișnuit de liniștitele străzi ale orașului în timpul izolării din cauza pandemiei cu coronavirus.

Jon explică: „Să filmezi un clip pe străzile aproape goale din Manhattan în mijlocul unei crize globale spune chiar povestea piesei Do What You Can din locul în care trăiesc. Și știu că toate aceste străzi goale arată la fel ca multe alte zone din America unde se duce lupta cu pandemia.

Dar povestea eroilor de zi cu zi care demonstrează un curaj uimitor ne-a inspirat, iar clipul, ca și piesa, are o doză mare de speranță”

Do What You Can face parte de pe viitorul album Bon Jovi 2020 care va fi lansat la 2 octombrie. Acesta trebuia să fie lansat în mai, dar din cauza măsurilor luate în pandemie, lansarea a fost amânată, astfel că, a fost pentru adăugarea altor două piese pe material: Do What You Can și American Reckoning.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button