Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Brad Whitford: „Mă îndoiesc că Aerosmith va ma cânta pe scenă vreodată”

Brad Whitford, chitaristul Aerosmith, și-a manifestat îndoiala că trupa va mai cânta vreodată live.

Prezent în podcastul lui Joe Bonamassa, Live from Nerdville, Whitford a vorbit despre turneul european programat. „Au încercat să planifice un ultim an, și vorbesc despre anul viitor. Este o iluzie în momentul de față. Nu se va întâmpla nimic mult timp de acum înainte. Uneori nici nu înțeleg la ce se gândesc partenerii mei când cred că o să se întâmple acest turneu.”

După ce a vorbit despre modul în care Brexitul a făcut viață grea trupelor care trebuie să-și ia vize de lucru pentru concertele din Europa, Whitford a adăugat: „Adică, vreau să spun că am îndoielile mele că Aerosmith va mai cânta vreodată pe scenă, pentru că vârsta este un factor care trebuie luat în seamă. Asta e.”

Aerosmith a anunțat un turneu european cu 14 concerte undeva la finalul lui 2019, cu concerte în iunie și iulie 2020, pentru a sărbători 50 de ani de activitate. Apoi, turneul a fost mutat în vara acestui an, dar în februarie a  fost din nou amânat. Site-ul trupei listează toate concertele ca fiind programate anul viitor.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button