Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Korn se pregătește de lansarea unui album de cover-uri

Korn a postat un mesaj misterios pe canalele sale de social media și pare să fie un fel de teaser al mult anticipatului lor album de cover-uri, potrivit Metal Hammer. Postarea este o fotografie alb-negru cu o pancartă cu fraza: „EHE DENITA’ WONT EOWG VO TELRGID.”

Dacă rearanjezi literele, apare: „The Devil Went Down To Georgia” – titlul unui hit al starului country Charlie Daniels din 1979. Postarea pare a specula un indiciu referitor la un anuț al trupei de lansare a proiectului de cover-uri.

Bassistul Fieldy a vorbit despre această idee anul trecut, spunând că se va numi Korn Kovers. Chitaristul Brian „Head” Welch a declarat recent pentru Metal Hammer că se gândesc la revizuirea acestui proiect.

„Avem cinci sau șase gata, iar Jonathan Davis a fost foarte entuziasmat de ideea de a face cover-uri unice – ceva distractiv. Așa că trebuie să ne încadrăm în această idee. Cu această perioadă de pauză, ar putea fi o idee bună – ceva de făcut cât stăm acasă.”, a spus chitaristul.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button