Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Mick Jagger folosește perioada de izolare scriind noi piese pentru Rolling Stones

Mick Jagger spune că lucrează la noi materiale pentru Rolling Stones în timpul perioadei de izolare din cauza coronavirusului. Jagger a fost invitat la Apple Music Hits și a fost întrebat despre planurile pe care le are pentru restul anului.

„Fac muzică. Trupa era în studio și avem unele piese pe care nu am apucat să le terminăm, așa că am încercat să le termin – făcând vocile și alte bucăți.

Am scris noi piese, dar a fost o perioadă dificilă pentru că nu am avut practic ocazia să stăm în aceeași cameră din luna martie. Trebuia să ne întâlnim și să înregistrăm, dar pare că încă suntem într-un fel de limbo…o situație necunoscută când fiecare săptămână care trece este un alt lucru care se întâmplă.

Încerc să lucrez cât de mult pot la noile piese, să fac demouri bune, să mă bucur de ele și să mă distrez. Am vorbit cu ceilalți din trupă și sunt sigur că o să ne întâlnim cât de curând se poate.”

Jagger a fost întrebat dacă trupa mai pregătește și alte suprize având în vedere lansarea pieselor Scarlet și CrissCross de pe viitorul Goats Head Soup.

Cântărețul a răspuns: „Probabil. Adică, uneori există unele lucruri extraordinare. Destul de des aceste piese pur și simplu nu sunt terminate, sunt făcute pe jumătate. Așa că atunci când albumul e gata, avem destul material și pur și simplu le dăm deoparte. Înregistrezi mai mult decât pui într-un album și-ți rămân piese care nu sunt finalizate cu adevărat. Rămân pe dinafară pentru că nu au voce sau le lipsește ceva, sau pentru că, atunci, nu ți-au plăcut dintr-un anumit motiv.

De exemplu, Criss Cross era cât de cât terminată. Nu mai știu de ce nu am pus-o pe un album cu doar 10 piese pe el.”

Goats Head Soup va fi lansat oficial la 4 septembrie pe mai multe formate.

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button