Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Documentar

(FOTO) Cei mai uimitori 13 chitariști stângaci

Cam 10% din populația planetei este alcătuită din stângaci. Iar printre aceștia se numără și câțiva chitariști de excepție. Menționăm numai Hendrix și Tony Iommi și deja am spus multe. Toți cei 13 pe care urmează să-i enumerăm au contribuit la istoria rockului.

Jimi Hendrix s-a născut stângaci, dar tatăl său i-a cerut să cânte cu dreapta la chitară, pentru că, spunea el, să fie stângaci este un semn al diavolului. Fiind o fire rebelă, a întors chitara cu susul în jos și a cântat la instrument numai cum a simțit el că e bine. Fără doar și poate a devenit cel mai bun chitarist al tuturor timpurilor, demonstrând că „părinții pur și simplu nu înțeleg”.

Tony Iommi de la Black Sabbath este un alt faimos chitarist stângaci, care se întâmplă să f invitat și heavy metal-ul. Maestruș riff-urilor ar fi avut probabil o viață mai ușoară ca dreptaci, având în vedere că mâna cu care cânta a suferit un accident . Dar cine știe? Poate că metal-ul nu ar mai fi sunat așa de bine dacă Iommi ar fi avut o mână sănătoasă.

Jimi Hendrix

Tony Iommi

Kurt Cobain

Zacky Vengeance (Avenged Sevenfold)

Paul Gray (Slipknot)

Paul McCartney

Robbie Merrill (Godsmack)

Gregor Mackintosh (Paradise Lost)

Elliot Easton (The Cars)

Cameron Liddell (Asking Alexandria)

Anton Cosmo (Boston)

Ed Gagliardi (Foreigner)

Kyle Sanders (Hellyeah)

 sursa: Loudwire

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button