Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Mastodon promite că noul album va suna cel mai bine de până acum

Bill Kelliher, chitaristul Mastodon, a dezvăluit că trupa se află la jumătatea etapei de mixare a celui de al optulea album. Acesta este primul după Emperor Of Sand din 2017.

Într-un nou interviu pentru Talking Metal, Kelliher spune că albumul ar trebui să fie pe piață în septembrie sau octombrie anul acesta, și a povestit cum e să lucrezi cu câștigătorul premiului Grammy, producătorul David Bottrill (Muse, Dream Theater, Tool) pentru prima dată.

„Ca să fiu sincer, nu auzisem de el înainte de anul trecut. Eram în faza în care ne întrebam cu cine o să lucrăm pentru noul album. Avem doi producători care ne plac, adică ne plac toți cei cu care am lucrat în trecut. Dar cre că, odată cu acest material, eram ceva de genul: „S-ar putea să avem nevoie de cineva nou – de cineva fresh, nou-nouț. Și am vorbit la telefon cu David, și am mai vorbit cu vreo două persoane. Cu COVID și toate cele, mulți oameni nu puteau sau nu voiau să vină în Atlanta.”

„Când am vorbit la telefon cu David, a părut un tip mișto. Avea niște demo-uri și și-a făcut niște notițe.”, a continuat Kelliher. „A intrat în proiect și a fost foarte sârguincios. Își făcuse tema. Și avea idei pentru fiecare piesă. Și ni le spunea la telefon. Și l-am întrebat dacă vrea să vină în Atlanta să lucreze cu nou, în studioul nostru. Și a vrut.”

Kelliher adaugă că, deși nu și-a dorit să încerce ceva nou la început, s-a răzgândit odată cu timpul: „Eram ceva de genul: Știi, albumul acesta este foarte special, și diferit, și vremurile sunt diferite acum. Așa că am continuat cu mintea deschisă, iar rezultatul este uimitor. Este albumul care sună cel mai bine din toate pe care le-am făcut până acum.”

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button