Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Eddie Vedder, Elton John și Paul McCartney printre vedetele care vor participa la un show caritabil

Lady Gaga va organiza un eveniment TV la mijlocul lunii pentru strângerea de fonduri în favoarea COVID-19 Response Fund, un show la care vor participa mai multe nume sonore din lumea rock și pop.

One World:Together At Home va fi difuzat în toată lumea la 18 aprilie prin streaming pe platforme precum YouTube, Twitter, Twitch și Facebook, în timp ce posturile TV Abc, Bell Media, NBC, ViacomCBSNetworks și iHeartMedia vor difuza evenimentul live în America de Nord.

Printre artiștii care au confirmat participarea până acum se numără Eddie Vedder (Pearl Jam), Elton John, Paul McCartney, Billie Joe Armstrong (Green Day), Billie Eilish, Alanis Morisette și Stevie Wonder, în timp ce realizatori de talk-show precum Jimmy Kimmel, Stephen Colbert și Jimmy Fallon vor găzdui fiecare eveniment.

Global Citizen și Organizația Mondială a Sănătății se află în spatele acestui eveniment, Lady Gaga confirmînd că de când a fost înființat acest fond săptămâna trecută, s-au strâns deja 35 de milioane de dolari. „Este important să gândim la nivel mondial și să sprijinim OMS pentru opri curba ascendentă a pandemiei și să prevenim viitoare epidemii. Vrem să scoatem în evidență gravitatea acestei mișcări culturale istorice, fără precedent.  De asemenea, suntem foarte recunoscători tuturor celor din domeniul medical din toată lumea care sunt în prima linie în timpul pandemiei. Ceea ce faceți voi este să să vă riscați sănătatea pentru a ajuta lumea, iar noi ne înclinăm.”, a declarat Lady Gaga.

sursa: Classic Rock

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button