Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Ascultă „Ordinary Man”, noua piesă Ozzy Osbourne împreună cu Elton John

Există supertrupe și superpiese. Ozzy Osbourne tocmai a lansat 0 altă piesă, cea care poartă titlul viitorului său album care va apărea în februarie, Ordinary Man, realizată împreună cu Elton John, Slash și Duff McKagan de la Guns N’ Roses și toboșarul de la Red Hot Chili Peppers, Chad Smith.

Despre noua piesă, Ozzy spune: „S-au așezat toate. Slash îmi este un prieten drag, ca și Elton. Când scriam Ordinary Man mi-am amintiti de un vechi cântec al lui Elton și i-am spus lui Sharon: Mă întreb dacă ar vrea să-l cânte împreună cu mine? L-am întrebat și a fost de acord să cânte și la pian.”

Smith, care, ca și McKagan, a lucrat cu Ozzy la tot albumul, explică modul în care a ajuns Slash să cânte pe această piesă. Chitaristul a contribuit la al doilea single de pe album, Straight To Hell, dar inițial l-au vrut pentru Ordinary Man, pentru că e mai melodică. „E mai în stilul November Rain, dar totuși nu e. E un cântec bun, iar Slash cântă extraordinar”, spune smith entuziasmat. „Apoi am hotărât: Ei bine, e un pian. Cine cântă cel mai bine la pian? Nu știu…Să-l aducem pe Rocketman!”

sursa: Loudwire

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button