Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Slash s-a concentrat pe muzică nouă pentru Guns ‘N’ Roses

Slash spune că a fost foarte ocupat în timpul izolării scriind și înregistrând un material nou pentru Guns ‘N’ Roses, potrivit Classic Rock.  Chitaristul a vorbit despre asta pentru Sweetwater în timpul GearFeast 2020 când a fost întrebat ce face în carantină.

Slash a răspuns: „Am tot lucrat în studio, și am scris și am înregistrat de unul singur. Făceam jam session-uri cu Duff McKagan și Axl Rose și am făcut lucruri de genul acesta și în acest mod. Dar altceva nu prea am mai făcut. Nu am mai colaborat cu nimeni. M-am concentrat în special pe scrirea de muzică nouă și pe înregistrarea unor chestii cu chitara pentru Guns N’ Roses și alte fleacuri.”

El a adăugat: „Este o perioadă tare nebunească – în mod una bună ca subiect de carte. Dar este o perioadă bună din punct de vedere creativ, așa că asta este o altă bincuvântare – să stai și să ai răbdare și să scrii și să nu te simți presat, cum mă simt de obicei. Așa că a fost o perioadă de creație foarte bună și ceva bun trebuie să iasă din asta”

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button