Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Flying Colors lansează videoclipul live pentru piesa „You Are Not Alone”

Grupul de rock progresiv Flying Colors a lansat clipul video live pentru piesa You Are Not Alone. Aceasta face parte de pe albumul Thid Stage: Live In London, care a fost deja lansat.

„Bine ați venit la cea mai rară dintre proveliști, mai rară decât cea a unui OZN. Priveliștea Flying Colors, aici, pe scena din Londra”, spune bateristul Mike Portnoy.

Vorbind despre semnificația personală din spatele piesei You Are Not Alone, cântărețul și chitaristul Casey McPherson explică: „Versurile acestui cântec își au originea în experiența mea în Houston când a lovit uraganul Harvey. Fiind unul dintre cei care a intervenit atunci, am scos oameni din mijlocul apelor, mi-a permis să văd profunzimea și conexiunea pe care o avem noi, oamenii. Când totul se năruiește, când rasa, educația sau orientarea politică nu mai contează, suntem doar oameni, o mână întinsă către alta.”

Third Stage: Live in London a fost filmat în timpul turneului american și european al trupei din 2019, iar filmarea este din ultima noapte, concertul sold-out din 14 decembrie de la Shepherd’s Bush Empire.

Flying Colors înseamnă: chitaristul Steve Morse (Deep Purple, fost Kansas), bateristul Mike Portnoy (Winery Dogs, fost Dream Theater, Transatlantic), clăparul și vocalistul Neal Morse (Transatlantic, fost Spock Beard), basistul Dave LaRue (Dixie Dregs, fost Joe Satriani) și vocalistul și autorul Casey McPherson (Alpha Rev, The Sea Within).

Third Stage: Live in London – tracklisting

CD1:
1. Blue Ocean
2. A Place In Your World
3. The Loss Inside
4. More
5. Kayla
6. Geronimo
7. You Are Not Alone
8. Forever In A Daze
9. Love Letter

CD 2:
1. Peaceful Harbor
2. Crawl
3. Infinite Fire
4. Cosmic Symphony
5. The Storm
6. Mask Machine

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button