Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Joe Bonamassa lansează „A Conversation With Alice”. Vezi video

Joe Bonamassa și-a surprins fanii cu lansarea unui nou single, A Conversation With Alice. Este primul single de pe viitorul album al chitaristului, album înregistrat la începutul acestui an la Abbey Road Studio A.

Bonamassa a lansat piesa împreună cu un video pe Youtube și Facebook. În video, Bonamassa este acompaniat de unii membri ai noului său proiect, The Sleep Eazys – muzicieni veterani precum Anton Fif (Late Night with David Letterman), Reese Wynans (Double Trouble) și Michael Rhodes. Grupul a debutat cu primul LP la începutul acestei luni, Easy To Buy, Hard To Sell.

Despre noua piesă, Bonamassa spune că a apărut în urma unei serii de sesiuni de consiliere. „Piesa provine dintr-o experiență pe care am avut-o acum doi ani când niște prieteni mi-au zis: „Știi ceva, Joe? Ar trebui să mergi să vorbești cu cineva despre problemele tale care apar din când în când. ”Și am fost de acord. Am fost la o doamnă încântătoare din Los Angeles și am început să vorbesc despre problemele mele. După a doua sesiune, am ajuns la concluzia că nu pot fi reparat și că nebunia aceea din mine mă face să fiu atât de bun în ceea ce face. Îmi place să fiu bun în ceea ce fac.”

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button