Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Ascultă piesa „Noise” a celor de la Nightwish și vezi și videoclipul

Nightwish a lansat piesa „Noise” de pe noul album Human. :II: Nature, care va fi lansat la 10 aprilie.  Materialul este unul dublu, primul disc contine noua melodii, in timp ce al doilea are o singura piesa impartita in opt capitole separate.

La câteva ore, trupa a lansat și videolcipul piesei.

Human. :II: Nature a fost inregistrat in perioada august – octombrie 2019. Trupa pregateste fanilor si cateva videoclipuri, Nightwish fiind prima formatie care a primit vreodata permisiunea de a filma la Natural History Museum din Londra.

„Noul album de studio al trupei Nightwish, HUMAN. :II: NATURE, va fi lansat la 10 aprilie, iar pre-comenzile încep la 7 februarie. Tuomas a spus mai demult că ori de câte ori creează o nouă înregistrare intenționează să surprindă ceva rar și unic, ceva monumental și o experineță adevărată. În 2020, cu siguranță va atinge acest obiectiv încă o dată. Am terminat înregistrările pentru al nouălea album de studio și suntem mândri să anunțăm titlul, coperta și lista de piese.”

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button