Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Dave Grohl: „M-am temut că o să fiu dat afară din Nirvana”

Dave Grohl își amintește de perioada petrecută în trupa Nirvana și spune că a făcut tot ce a putut pentru a deveni indispensabil pentru că se gândea că ar putea să fie concediat, spune rockerul pentru Classic Rock.

Liderul Foo Fighters a făcut aceste comentarii în emisiunea lui Matt Wilkinson de pe Apple Music. „Când am intrat în Nirvana, eram al cincilea baterist. Avuseseră o echipă întreagă de bateriști înaintea mea, unii dintre ei stând mai mult decât alții în trupă. Când am intrat eu în trupă, nu-i cunoșteam pe Krist Novoselic și Kurt Cobain. Când ne-am întâlnit prima dată și am început să cântăm, a fost evident că totul a funcționat foarte bine, și a sunat cam așa cum știe toată lumea că sună Nirvana. Dar tocmai îi cunoscusem pe oamenii ăia și nu a trecut mult…a trecut exact un an între momentul în care m-am alăturat trupei și până când a fost lansat labumul Nevermind. Odată ieșit, a fost ca și cum lucrurile se întâmplă foarte rapid”, spune Grohl.

„Trupa a devenit cu adevărat mare. Dar fiecare trupă în care am fost înainte a fost cu prieteni pe care îi știam de multă vreme, așa că exista un fel de siguranță în chestia asta. Dar când intri într-o trupă în care nu știi pe nimeni și de-abia începeți să vă cunoașteți unii pe alții, și sună bine când cântați…adică, începem să ne cunoaștem, dar nu e ca și cum ai avea o conexiune personală profundă – și apoi trupa devine cu adevărat uriașă. Ești atât de emoționat și te gândești că fie poți fi concediat, fie totul se poate opri. În primul rând nu am vrut să fiu concediat. Așa că am făcut ce am putut mai bine încât să nu se întâmple asta. Aveam o adevărată nesiguranță: Nu sunt suficient de bun. O să găsească pe altcineva.”, continuă Grohl.

În cadrul interviului, Grohl își amintește și de albumul de debut Foo Fighters, cu același nume, care va împlini 25 de ani mâine, și spune că dacă s-ar putea întoarce în timp, ar dedica acest album lui Cobain și Novoselic.

„Vreau să spun, ar trebui să fie mulți oameni, dar l-aș dedica lor, lui Krist și Kurt. Nu pot să spun că este cel mai important eveniment din viața mea, dar pot să spun că nu am fi aici să vorbim despre asta dacă nu ar fi existat perioada mea în Nirvana. Am învățat foarte multe lecții de la Kurt, la fel și de l Krist. A fost o onoare așa de mare să fiu în această trupă și a fost devastator atunci când s-a terminat.”, a continuat Grohl.

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button