Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Pearl Jam anunță anunță un eveniment de amploare înainte de lansarea albumului Gigaton

Pearl Jam va lansa nou album, Gigatonla 27 martie. Dar, pentru fanii care nu mai au răbdare până atunci, trupa a programat o noapte în care albumul poate fi ascultat cu două zile înainte de lansare, în diverse evenimente organizate în întreaga lume, potrivit Consequence Of Sound.

„The Gigaton Listening Experience” va însemna ascultarea întregului album în sistem Dolby Atmos în peste 200 de cinematografe din lume, inclusiv din Europa, America de Nord, Australia și Marea Britanie. Varianta audio va fi însoțită de imagini proiectate pe ecrane, create fiind de Evolve, autorii videoclipului „Dance of the Clairvoyants”, primul videoclip oficial Pearl Jam realizat în ultimii șapte ani.

„Este cu adevărat un mod unic de a experimenta acest album”, spune producătorul Gigaton, Josh Evans. „Sunt nerăbdător ca fanii să poată să se introducă în sound-ul albumului și să asculte profunzimea și straturile cântecelor”.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button