Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Chitara cu care Kurt Cobain a cântat la MTV Unplugged ar putea fi vândută cu cel puțin 1 milion de dolari

Concertul MTV Unplugged  al trupei Nirvana rămâne un reper în muzică și televiziune de muzică în anii 1990, iar acum chitara la care a cântat atunci Kurt Cobain va fi scoasă la licitație, potrivit loudwire.com.

Chitara 1959 Martin D-18E la care a cântat Cobain în timpul concertului din 1993 este piesa de rezistență a licitației organizate de Julien’s Auctions, „Music Icons”, care va avea loc la 19 și 20 iunie la Beverly Hill, California.

Potrivit descrierii făcute de casa de licitații instrumentului, aceasta a fost singura chitară pe care Cobain a folosit-o pe parcursul întregului concert MTV Unplugged. Cobain a cumpărat această chitară Martin vintage și cutia vintage a acesteia de la Voltage Guitar din Los Angeles. Ambele au fost customizate și personalizate înainte de concertul de la MTV, și sunt scoase ambele la licitație, împreună cu trei pene Dunlop, un set parțial de corzi Martin & Co. și alte accesorii.

Chitara și puloverul lui Cobain (care a fost licitat anul trecut) rămân două dintre cele mai „fierbinți” embleme ale clasicului MTV Unplugged. Se estimează ca licitația pentru chitară să înceapă de la 1 milion de dolari.

Printre alte obiecte care vor fi licitate se numără o chitară albastru-închis customizată a lui Prince, o pagină de versuri scrisă de mână de Paul McCartney, o pereche de mocasini ale lui Michael Jackson și un trofeu MTV Moonman pentru Leave Me Alone  și alte accesorii care i-au aparținut lui Johnny Cash și Elvis Presley.

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button