Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Metallica anunță primul concert de anul acesta

Metallica a furnizat detaliile primului concert live de anul acesta care va avea loc la finalul lunii, potrivit Metal Hammer. Trupa va participa la Encore Drive-In Nights, iar concertul va fi difuzat pe ecrane uriașe din drive-in-uri și cinematografe în aer liber din nordul Americii, în seara de 29 august.

Fiecare bilet individual înseamnă accesul unei mașini și patru descărcări în format digital ale viitorului album S&M2. Invitați speciali va fi trupa Three Days Grace.

„Așa cum mulți dintre voi știți, nu am mai cântat împreună de ceva vreme, practic de la concertele S&M2 anul trecut în septembrie. Dar acum se schimbă totul cu acest show live special pentru voi. Într-o zi sau două vom urca pe o scenă dintr-o locație secretă și vom înregistra un show cu totul nou. Ne veți lipsi, bineînțeles. Vom avea doar câțiva oameni în jur, din echipă, dar ceea ce veți vedea și asculta pe ecrane va fi editat și mixat de echipa noastră de producție pentru un produs final care vă va lăsa mască”, spune bateristul Lars Ulrich.

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button