Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Slash a scris multă muzică în carantină. „Am fost foarte ocupat”

Slash a fost întrebat recent, într-un interviu, cum se descurcă în această perioadă de criză din cauza coronavirusului. „Am fost foarte ocupat. Dincolo de toate, acest episod neplăcut mi-a permis foarte mult timp în care să fiu creativ. Așa că a fost bine până la urmă”, a declarat el într-un dialog cu Nick Bowcott pentru „Sweetwater”.

Întrebat dacă a cântat live cu alți muzicieni în această perioadă sau totul s-a petrecut în mediul virtual, Slash a răspuns: „Fac multe singur, apoi Todd (Kerns, bassistul și vocalistul Slash feat. Myles Kennedy and the Conspirators) vine din Las Vegas și pune bass pe tot. Apoi, trimit rezultatul tuturor. Câteodată, ne adunăm și cântăm. Am făcut asta de câteva ori în această perioadă.”

Chitaristul spune că, fiind acasă în cea mai mare parte a anului trecut, „a beneficiat de mult timp pentru a scrie și a se concentra. A fost bine. E mult material bun care s-a născut în această perioadă”, spune Slash.

Luna trecută, Slash a confirmat că SLASH FEATURING MYLES KENNEDY AND THE CONSPIRATORS a pus cap la cap idei pentru un nou album. În 2018,  au lansat Living The Dream,  un album scos chiar la casa de discuri a lui Slash, Snakepit Records, și a fost al treilea  cu colegii de trupă din Conspirators.

Următorul album de studio al trupei Guns N’Roses va fi primul său de la Chinese Democracy (2008), și primul cu Slash, bassistul Duff McKagan și Axl Rose din 1993.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button