Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

AC/DC a lansat videoclipul piesei „Demon Fire”

AC/DC a lansat videoclipul piesei Demon Fire, piesă de pe noul album, Power UpEste al treilea single, după Shot In The Dark și RealizeAlbumul a ajuns pe locul 1 în 21 de topuri internaționale, inclusiv cele din SUA, Marea Britanie și Australia. Piesa Demon Fire intră de azi în playlistul Radio Total.

Vorbind cu Paul Elliott într-un interviu pentru revista Classic Rock, liderul trupei și chitaristul Angus Young a sugerat că Power Up , cel de-al 17-lea album al trupei, ar putea să nu fie și ultimul. „Cine știe? Pot să spun doar că sunt multe idei și piese. Odată ce termin un album, încep să mă gândesc care este următoarea piesă.”, spune Young.

Într-un interviu recent pentru un post de radio elvețian, lui Angus Young i s-a solicitat să numească albumul trupei pe care l-ar recomanda pentru a impresiona pe cineva care nu a auzit de AC/DC.

Let There Be Rock”, a răspuns. „Let There Be Rock  este pentru mine, albumul. Și motivul pentru care îmi place i se datorează fratelui meu, George, care l-a produs, și care ne-a spus la început: „Ce fel de album vreți să faceți de data asta?” Malcolm s-a uitat la mine și a spus: „Vrem doar un album care să fie chitară pură hard rock.” Și cred că a fost grozav, pentru că toată lumea avea treabă cu alte genuri muzicale – punk, era new wave – și m-am gândit: „Este pur și simplu magie. ”Și acel album a definit AC/DC în ochii mei. Atunci mi-am zis: Asta este o trupă grozavă.”

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button