Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

(VIDEO) În culise la filmarea videoclipului AC/DC, „Shot In The Dark”

E oare cineva pe planeta asta care nu a aflat deja că AC/DC va lansa săptămâna viitoare un nou album? Se numește Power Up , iar Shot In The Dark este primul single de pe albumul de 12 piese.

Trupa a filmat videoclipul acestui cîntec cu David Mallet, un colaborator vechi al trupei, în Amsterdam la începutul acestui an, pe vremea când COVOD-19 suna mai degrabă a numele unui robot dintr-un film SF, iar acum au lansat un filmuleț cu ceea ce s-a întâmplat în culise la filmare.

Cu clipul la pachet, veteranii rockului au mai petrecut două săptămâni în Amsterdam repetând și pregătindu-se de un turneu de promovare a noului album. Evident, toate aceste planuri sunt în așteptare acum, dar repetițiile au demonstrat pentru toți cei care se întrebau dacă trupa mai putea funcționa ca un tot, încă o dată, după revenirea lui Brian Johnson, Cliff Williams și Phil Rudd.

„Aveam decorul pentru clip”, spune Angus Young, „și am crezut că puteam avea un loc pentru repetiții și cântat – să vedem cum sunăm live, iar dacă tehnologia lui Brian pentru auz funcționa.”

„Stabilisem să facem un videoclip”, dezvăluie Angus Young, „și ne-am gândit să alegem un loc de repetiții și să cântăm – să vedem cum suntem live și dacă device lui Brian funcționa.

„Am făcut Back In Black imediat”, spune Johnson. „Dacă pot face asta, pot face orice. Și pot auzi orice. Apoi, au urmat Shot Down in Flames, Hell Ain’t a Bad Place to Be, tot. Asta am făcut 15 zile, non-stop. Chitarele era așa de plăcute. Am spus: Angus, pot auzi fiecare notă pe care o cânți. Iar el zice: O, atunci ar fi bine să mai repet…Simțul umorului marca Angus. A fost nemaipomenit.”

„Trupa cânta foarte bine”, spune Cliff Williams, care și el a revenit după ce se retrăsese la finalul turneului mondial Rock Or Bust. „Brian cânta foarte bine. Ce-ar fi să facem niște concerte? Sigur, să-i dăm drumul. Apoi a apărut nemernicul ăsta de virus. Totul a fost întrerupt. O să scoatem albumul ăsta și o să vedem ce ne rezrevă viitorul. Să sperăm că concerte. Asta ne place să facem.”

Power Up va fi lansat la 13 noiembrie. Albumul a fost înregistrat în Vancouver cu producătorul Brendan O’Brien și inginerul Mike Fraser, aceeași echipă care a lucrat cu trupa și la Black Ice și Rock Or Bust.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button