Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Ascultă noul single AC/DC, „Realize”

AC/DC a lansat Realize, al doilea single de pe albumul Power Up care va apărea mâine. Piesa intră de azi în playlistul Radio Total.

„Știu că Mal nu mai este printre noi, dar este cu noi în spirit”, spune Angus. „Trupa asta a fost copilul lui, viața lui. A fost întotdeauna cel care a spus: „Continuați”.  Replica lui cea mai importantă ar fi și acum: „Dacă ești muzician, este ca și cum te-ai afla pe Titanic, orchestra se scufundă odată cu vaporul”. Așa vedea el lucrurile.”

„Ar fi fost mândru de acest album, cred”, adaugă Brian Johnson, referindu-se la Power Up, care urmează a fi lansat șa 13 noiembrie. „Nu este departe de noi.”

Malcolm Young este creditat ca autor la fiecare piesă de pe noul album, fratele său declarând recent pentru Rolling Stone că numărul riffurilor de pe album își au originea în perioada de compunere a albumului din 2008, Black Ice.

Așa cum a explicat Angus, a căutat mult prin muzică încă nelansat. „Au fost multe idei de cântece grozave din perioada Black Ice. ”, spune Angus. „La vremea aceea, Malcolm mi-a spus: Le lăsăm deoparte acum. Dar dacă vom continua, se vor aduna. Le punem pe celălalt album.. Ideea asta am avut-o mereu în minte. Când le-am reascultat, am spus: Dacă e să facă ceva în viața asta, trebuie să înregistrez piesele astea pe un album și să le dau lumii.”

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button