Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Angus Young îi va fi toată viața recunoscător lui Axl Rose

Nu mai e vreun secret pentru cineva că astăzi veteranii AC/DC au lansat cel mai recent album al lor, Power Upun tribut adus lui Malcolm Young care a contribuit la scrierea tuturor celor 12 piese de pe material.

Când plecarea lui Brian Johnson din trupă în martie 2016, la mijlocul turneului american Rock Or Bust, a venit ca un șoc pentru fani, nimeni nu putea să prezică faptul că la începerea turneului european la Lisabona, în mai puțin de două luni, vocalistul Guns N’ Roses, Axl Rose, va fi vocea AC/DC.

Dacă ne luăm după un nou interviu cu Angus Young și Brina Johnson pentru Zane Lowe pe Apple Music, Young a fost la fel de surprins ca oricine altcineva.

Așa cum ăși amintește chitaristul, membrii trupei și stafful cântăreau posibilitatea de a aduce un cântăreț-invitat pentru a duce la final concertele care deja fuseseră anunțate, când „de nicăieri” a venit un mesaj cum că fanul de o viață al trupei AC/DC, Rose, era pregătit să ajute „cu bucurie”.

„Îl întâlnisem cu mult timp în urmă, în anii 80”, spune Young. „A venit la un concert și a fost foarte amabil. Deci, am mers într-un loc să repetăm și am încercat și a depus foarte mult efort în tot. Practic așa s-a ajuns la acea soluție, ca să putem ține concertele care fuseseră programate.

Pentru noi a fost mană cerească. Cumva ne-a salvat viața. Deși avusese un accident la picior înainte să începem, a luat un scaun. Era foarte hotărât să o facă.

Primul concert pe care îl aveam de susținut era în Lisabona”, își amintește Young. „Era o zi oribilă. Ploua și era în aer liber. Totul mergea prost, dar în ultimul moment cerul s-a înseninat, iar furtuna s-a dus departe. Am urcat pe scenă și am ținut concertul. A cântat din scaun, a dat tot ce a putut mai bun și am reușit.

Așa noi, trupa, îi vom fi veșnic recunoscători pentru că ne-a ajutat să ținem toate acele concerte.”

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button